Ändrade leveranser efter nyår!

Ett av mina mål sedan starten har varit att hålla korta leveranstider, så att ni som beställer inte behöver vänta längre än nödvändigt på era beställningar! 

Nu väntar dock nya tider och efter nyår utökas vår familj med ett litet syskon. Jag kommer fortsätta att vara aktiv här på Kabati.se och min förhoppning är att ni kunder inte ska märka av skillnaden i någon större utsträckning. Dock måste jag förlänga leveranstiderna något. Så istället för att ni får ert paket inom 1-2 dagar, kommer det efter nyår att bli 1-5 dagar.
Jag kommer givetvis jobba för att ni ska få beställningarna så snart det är möjligt och upp emot 5 dagar är ingen regel, utan mer ett maximum för att ge mig lite större spelrum för de eventualiteter som kan uppstå i livet med tre små barn.

Jag hoppas att ni har överseende med detta och att ni även i fortsättningen väljer att handla hos mig!

Jag vill tacka er alla för ett riktigt fint 2013 och önskar er en
God Jul & ett Gott Nytt År!

//Karin

bild (1)

Skriv en kommentar

Din epost-adress kommer inte bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>