Angel Wings, specialdesignad barnkudde

aw_samling Angel wings, La Millou

När jag först såg La Millous bilder på deras nya produkt, Angel wings, blev jag genast såld! Vilken grej! Deras fina tyger och mönster ihop med det mjuka materialet i en form som tilltalar såväl ögat som huvudet som ska använda den.

Angel wings är specialdesignad för att ge stöd åt barnets huvud. Tack vare sin unika design går den att använda redan från födseln.
”Vingarna” är tjocka och har en form som gör att den passar perfekt runt barnets nacke i till exempel bilstolen. I mitten är två sömmar som gör att vingarna omsluter huvudet och ger ett bra stöd. Fyllningen i mitten är givetvis tunnare för att huvudet ska ligga bra.

Jag fick hem kuddarna för en vecka sedan och jag hade redan några beställningar som låg och väntade. Det var med glädje som jag skickade iväg de första kuddarna till, vad jag tror, var förväntansfulla kunder!

angelwings_irl

Själv fick jag anledning att testa kudden nu i helgen. Vi skulle avverka drygt 80 mil i bil och förhoppningen var så klart att barnen skulle sova i alla fall ett par pass var. Yngsta barnet (1,5 år) hade redan valt ut sin favorit, Angels wings, ugglor, blå och den fick följa med.
Till en början myste hon mest med den mjuka baksidan, men efter en stund drog hon den själv bakom huvudet och där satt den perfekt! Kort därefter somnade hon gott! 

Jag är fortsatt såld på den här produkten och hoppas att ni som hittills köpt dem är det också. Och ni som hittills känt er lite osäkra – jag hoppas att ni vågar prova. Jag vågar lova att ni inte blir besvikna!

 

Skriv en kommentar

Din epost-adress kommer inte bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>