Herr Elefant söker nytt hem!

Herr Elefant

 Underbara Herr Elefant sitter här på kontoret och känner sig ensam!

Han är virkad i finaste bambugarn och cirka 20 cm hög när han sitter.

Nominera någon som du tycker att Herr Elefant ska få flytta hem till, genom att skriva en kommentar till det här inlägget.

Tanken var att vi skulle vänta tills vi fick 500 gillare på vår sida på Facebook, men en vinnare koras den 22 april kl 10.00 och då hoppas jag att vi kommit upp i den siffran!

Kommentarer

 1. Hem till mig, så kan han hjälpa till att göra natten lugn för mina barnbarn när de sover hos mej =)

 2. Jag skulle vilja att den flyttade hem till min första systerdotter Nova som föddes för 4 dagar sedan och som inte fått flytta hem ännu pga gulsot. En fin liten elefant som väntar på henne skulle vara kul att ge!

 3. Jag tycker att Herr Elefant skulle flytta hem till min yngsta son som älskar elefanter och som har så svårt att sova under nätterna. Tror att elefanten skulle kunna göra honom lite tryggare :)

 4. Jag skulle vilja nominera Elsa som snart ska bli storasyster.
  Det är en stor omställning å en gosig elefant kan trösta gott. IOM med att den är av bra material gör det ju inget om en sugbar arm/fot lånas ut till kommande syskon.
  Elsa är en god väns dotter.

  :) Amanda

 5. Caroline Hedenros Svelid

  Jag vill att elefanten ska flytta hem till Madde Ericsson. En stark kvinna som har gått igenom mycket på kort tid!

 6. Emilie Liljegren

  Jag skulle vilja ge denna underbara elefant till vår bebis i magen som väntas titta ut om 1månad :)

 7. Skulle vilja att den skulle flytta hem till min äldsta dotter Ellen. Hon säger ”tellefanter” så han hade fått heta herr tellefant :)

 8. Ja skulle vilja nominera min lilla älkade son här hemma som är djurgalen. Han skulle pussa på den hela dagen lång :)

 9. skulle vilja att denna fick flytta hem till min gudson Hjalmar som blir storebror vilken dag som helst

 10. Jag skulle vilja att den flyttar hem till min dotter som alla dygnets vakna timmar sjunger ”en fant aleeerande” (en elefant balaserade…)

 11. Elefanten får gärna flytta hem till oss då han kan sova med min son =)

 12. Jennie widerström

  Jag vill att elefanten flyttar ut på Gotlands landsbygd!! Till en vän som fick sin första son för ett par veckor sen. Med hälsning att vi tänker på dem, för kanske dröjer det ännu tills vi får ses, då det tar tid att skapa rutin allra helst kring första barnet. Kanske elefanten kan vara en tröstofant de långa ibland sömnlösa nätterna?

 13. Elefanter är dräktiga länge och därför är elefanten en symbol för den otroligt långa väntan på barn när man adopterar. Om jag skulle vinna så skulle jag skicka den till en av mina vänner med barn från andra sidan jorden.

 14. Hem till mina barns underbara gudföräldrar. som förgyller hela vår faniljs liv på alla sätt.
  äntligen är det deras tur att få en alldeles egen liten bebis. efter år av kämpande.
  denna elefant skulle passa alldelds utmärkt in i deras stil. lote retro hemagjord. med en konstnärlig pappa och en srilmedveten mamma. åh det vore så kul om herr wlwfant fick komma hem till dem :)

 15. Jag skulle vilja att Herr Elefant fick flytta hem till min vän Maria som var nyförlöst, då hennes man blev allvarligt sjuk. Herr Elefant skulle passa bra till bebisen som kom!@

 16. Min son Sixten, 1 månad gammal, har än så länge ingen mjuk vän och skulle bli glad över någon att kramas med.

 17. Han skulle bli väl omhändertagen i lillebror Noahs varma famn!

 18. Jag skulle vilja nominera min vän Anki som fyller 30 idag! Hon och hennes söner skulle säkert kunna hitta på en massa bus med Herr Elefant! :)

 19. Hannah Edström

  Jag skulle vilja nominera en väns tre barn som precis mist sin unga farmor i cancer.
  Dem behöver en blå elefant att krama och skratta med nu när vardagen måste fortsätta fast mamma och pappa har lite tunga stunder.

 20. Jag skulle vill nominera min vän Catharina som väntar sitt första. Då hade varit perfekt om herr elefant flyttat hem till dom och få bli bebisen kompis i vått och tort.

 21. Platon Tengzelius

  Jag skulle vilja att Herr Elefant flyttar hem till oss, så att bebisen i magen kan krama honom. Ifall det kanske är så att jag måste krama på ALLA mina gossedjur, just när bebisen också vill kramas.

 22. Min förstfödde son, en riktig kämpe, skulle ta väl hand om Herr. Elefant. Han söker nämligen efter: En bästa vän att gosa med i vått och torrt. En vän som alltid finns där när en kram behövs. En vän som förvarar alla ens innersta hemligheter. En sådan vän som borde alla ha.

 23. Lille elefanten skulle få bo hos en mycket god vän som efter många turer äntligen väntar en liten bebis i augusti. <3

  Här kommer en liten blå elefant
  en påminnelse för att det äntligen är sant
  En liten pojke eller flicka flyttar in
  och här är första presenten din

 24. Jag skulle vilja att Herr Elefant flyttade in hos våra vänners lilla tjej som ligger hemma sjuk. Hon har haft en tuff vinter med mycket sjukdomar och skulle behöva få en liten mjuk och go krya på sig present

Skriv en kommentar

Din epost-adress kommer inte bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>