Köp 2 och få 50% på den 3:e!

biltillbSommarsemestern närmar sig och för många betyder det en del timmar i bilen. Oavsett om semestern är bilresa till Danmark, eller om det är resor till sommarstuga, släkt och vänner eller djurparken!
Att resa i bil med barn kan vara lite av en utmaning och är det något jag lärt mig tillsammans med mina två barn så är det att planering och aktiviteter är A och O.
Se till att ha med dricka och något litet att knapra på när blodsockret dalar, en bra bok att bläddra i, någon liten, mjuk leksak till minstingen och favorit-snutten så klart!
För att resan ska vara säker för er alla är det också viktigt att föraren kan hålla händerna på ratten och inte behöver agera hjälpande hand med leksaker och annat. 

Nu har jag därför en kampanj på alla biltillbehör som gör er resa lite lättare och som gör att allt barnen behöver kan finnas inom räckhåll för dem själva!

Köp 2 valfria produkter ur ”till bilen”-kategorin och få 50% rabatt på den tredje (rabatten dras automatiskt av från den billigaste produkten)!
Erbjudandet gäller till och med söndag 2 juni.

http://kabati.se/produkt-kategori/ovrigt/till-bilen

Skriv en kommentar

Din epost-adress kommer inte bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>