Om Kabati

De godaste russinen…

(eller, historien om Kabati)

Det finns ett till synes oändligt utbud av produkter till våra barn där ute. Så pass att jag många gånger upplevt det svårt att hitta de där produkterna som är gjorda för att hålla, inte bara den första lekstunden, utan under hela tiden ditt barn vill leka med det och även till nästa barn. Produkterna som andas kvalitet och inte finns att köpa i varje stor leksaksaffär du går in i.
Jag upptäckte att det saknas en affär där någon sållat i det stora utbudet, där någon plockat ut russinen ur kakan. En affär där produkterna inte gör någon skillnad på min 4-åriga dotter och hennes jämnåriga killkompis. Där färger och former inspirerar till lek och glädje.
 
Det är därför med glädje och stolthet jag startat Kabati.se. Här har jag gjort jobbet åt dig. Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka i soffan, klicka dig runt bland de noga utvalda produkterna och beställa hem det du önskar. Till dig, ditt barn eller som fin gåva till ett barn du känner.
 

presentation

 Jag heter Karin von Freymann och det är jag som är Kabatis grundare och ägare. Jag är utbildad lärare och har jobbat både inom förskola och grundskola. Hemma har jag två fantastiska barn och det är min tid hemma med dem som lagt grunden för det du nu har hittat fram till!

Både som lärare och mamma har jag sett hur barnen leker med sina saker. Jag vet att de tar in dem med alla sina sinnen. De inte bara tittar, klämmer och känner. De smakar och tuggar! Därför är det viktigt för mig att produkterna jag säljer också håller för det. Jag väljer i stor utsträckning att sälja ekologiska leksaker, där färgen är giftfri och produkterna är gjorda i naturmaterial.

Av denna anledning väljer jag också bort plastleksaker. 

Jag hoppas att du ska trivas här och att du gillar de produkter jag valt ut. Har du synpunkter, frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till mig på e-post karin@kabati.se, eller på Facebook!