TÄVLING!

Allt du behöver göra för att vinna denna fina ryggsäck från Skip Hop Zoo-collection är att:

1. Skriv i en kommentar till detta inlägg vilken av Kabatis produkter du helst skulle vilja ge bort, till vem och varför!

2. Gilla Kabati på Facebook!

Tävlingen pågår under hela april och en vinnare presenteras på Facebook och här fredagen den 3 maj.

 

Kommentarer

 1. Jag skulle vilja ge någon utav äta-själv-besticken från skip hop till min son Axel. Han vill så gärna äta själv och jag glömmer jämt att köpa några bestick som han kan använda.

 2. Jag skulle vilja ge bort Skip Hop Zoo pack Uggla till min kompis som snart får sitt första, väldigt efterlängtade barn. Hon är helt galen i ugglor och har inrett mer eller mindre hela barnrummet med det. Hade varit så roligt att få överraska henne med en sån ryggsäck!

  Har gillat på Facebook sedan länge ;)

 3. Jag skulle vilja ge min guddotter som är 2 månaderen Skip Hop Zoo pack, nyckelpiga väska.
  Som hon han ha nästa gång de flyger till Nya Zeeland :)

 4. Jag skulle vilja ge en skip hop babyfilt vårfåglar till min allra bästa vän som varit med om diverse tragedier i hennes liv och som äntligen träffat en underbar kille och dom väntar nu deras första gemensamma barn dvs min lilla guddotter ♥ den filten skulle passa henne perfekt.

 5. Jag skulle vilja ge nyckelpiga tallriken till min dotter eftersom hon har blivit jätte kräsen med maten och maten får absolut inte blandas på tallriken! Och sen för att hon är min ängel på jorden och det bästa som finns är att dela min vardag med henne!

 6. Madeleine Kymling

  Jag skulle vilja ge bort en Skip Hop Zoo Pack Nyckelpiga till min älskade systerdotter, som skulle bli överlycklig då hon älskar nyckelpigor <3!
  Gillar redan sidan:)!
  Mvh

 7. Emelie Norbäcker

  Åå, jag skulle vilja bort en av de fina Skip Hop Zoopack-väskorna till min son, som precis har börjat på dagis. Så fina! Den skulle bli väldigt älskad, både som skötväska och dagisväska =)

 8. Oj – hur ska man kunna välja! Men till en kompis nya lilla dotter vill jag ge en barbapappalampa – älskar dessa! Vi har fått så mycket fint av dem, vill gärna ge lite nytt och fint tillbaka.

  Grattis till lanseringen – snygg webbutik och riktigt fina saker!

 9. Jag skulle ge bort en av skip hops förvaringlådor till min bästa kompis dotter då de har så dåligt med förvaringsutrymmen hemma.

 10. Caroline Hedenros Svelid

  Hej!
  Jag vill ge bort vågen till min egen son!
  Den verkar väldigt rolig och nyttig att leka med och vi ÄLSKAR både miljövänliga och pedagogiska leksaker här hemma. Dessutom är den superfin!

  Självklart gillar jag Kabati på Facebook, det har jag gjort länge;)

 11. Emilie Liljegren

  Jag skulle vilja ge bort en barbapapa nattlampa till min systerson som snart fyller 1år och kommer flytta till eget rum inom kort :)

 12. Jag skulle vilja ge bort Pabobo nomade nattlampa, aubergine till mig själv och bebisen i magen faktiskt. Då vi bor ganska trångt och kommer att ha en två åring och nyfödd i samma rum som vi sover hade det blivit kanon med en nattlampa under nattamningarna så man slipper väcka resten av familjen som sover då..

 13. Jag skulle vilja ge min dotter nyckelpige ryggsäcken! Hon skulle få ha den till dagis varje dag med sina små kläder i. Den ryggsäcken är ljuvlig-precis som min dotter!

 14. Jag skulle vilja ge bort just denhär väskan till min son Angelo. Han är precis tokig i djur & just nu är de kossor som är mest sppännande! Var/när han än ser en kossa så lyser hela han upp och han bara skriker ”Muuuuu” helt i extas :D Han skulle tycka denhär va så spännande :)

  Nu håller vi tummarna :) <3

 15. Va kul att ja inte såg fören efteråt att dehär inte ens va en kossa!! Hahahhahaha

 16. Skulle vilja ge denna ryggsäck till min son då han saknar en egen ryggsäck att ha sina saker i när han går till förskolan ibland får han låna storasysters ifall han har tur

 17. Sanna Oskarsson

  Skulle vilja ge bort en SkipHop Zebra till sonen då han är så ledsen för att hans Mini Kånken blev stulen på förskolan. Han skulle förmodligen bli superglad!

 18. Linda Stavenrot

  Skulle vilja ge Skip hops tallrikar med en ko på, till min dotter. Hon gillar kor (vi bor på landet) och då kanske vi skulle få liiiite mer fokus på själva ätandet vid matbordet. Annars är det mycket ”mamma vet du vaaaaad?”. ;-)

 19. Jag skulle vilja ge bort skip hops babyfilt till min bror och hans sambo som väntar deras första barn.
  Jag skulle också vilja ge bort skip hop zoo badlakan till min son som är 6månader, som precis har börjat på babysim med mig.

 20. En barbapappa lampa till min dotter som ger mig all glädje i mitt liv utan att hon egentligen är medveten om det :)

 21. Mjukaste Kanin, utan tvivel, vill jag ge till alla jag älskar! Vilken underbar krabat! Alla behöver väl en kanin i sitt liv.

 22. Skulle vilja ge en skip hop zebra ryggsäck till min underbara lillasyster som förgyller mitt liv och som fyller år i maj:)

 23. Hej!
  Jag skulle vilja ge min vän Emma en turkosblå sittdyna från Skiphop. Hon önskar sig en sådan och jag skulle vilja ge henne något som tack för att hon dragit mig upp över ytan, efter att ha mått ordentligt dåligt. Att överraska med något hon önskar, när andra ekonomiska bekymmer slår till, vore underbart! Tänk känslan att ge något sådant! :-)

  Det är vad, vem och varför från mig! Håller tummarna!!! :-)

 24. Malin Karlsson

  Jag skulle vilja vinna denna ryggsäck till min brors barn. Han tycker så mycket om ”vilda dur ” nu ,så jag tror att skulle bli överlycklig om han fick denna fina ryggsäck.

 25. Therese Madsen

  Å vad jag skulle villa ge min son en Skip hop zoo pack groda.
  Skulle vara bra att ha till förskolan, lagom stor att bära själv :-)

 26. Jag skulle vilja ge bort en rubens barn emil till min son. Han hade en som någon tyvärr inte kunde låta ligga kvar i barnvagnen.

 27. Josefin Svensson

  Jag skulle vilja ge bort en Skip Hop Zoo Pack med pingvinen på till en av mina närmsta tjejkompisar och hennes dotter. Dom har ställt upp så mycket för mig och min dotter och jag vet att hon har kikat på dessa.
  Dottern fyller 1 snart så det hade varit en perfekt present :)

 28. Åh! En rubens ark, Teddy skulle jag helst vilja ge till min dotter på sin allra första födelsedag. Hon är alldeles tokig i alla bebisar hon träffar i väntrum på bvc och i alla djur hon möter på gatan. Två flugor i en smäll!

 29. Jag skulle ge bort ”fasade byggklossar” till min son som fyller 2 år den 23 maj. Han älskar att bygga och greja. Det är bara fantasin som sätter gränser med dessa klossar:)

 30. Jag skulle vilja ge denna till min lilla tös:
  http://kabati.se/butik/rubens-ark-kanin/#sthash.RYPGBfzq.dpbs
  Bara för att den är så söt och det är hon också ;)

 31. Jag vill ge bort en skip hop Zoo låda till min spralliga 6-åring. Han har precis börjat gilla att sortera leksakerna på sitt rum och skulle behöva lite hjälp på traven! Kabati gillas redan!! : )

Skriv en kommentar

Din epost-adress kommer inte bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>