Villkor & info

Betalningssätt

På Kabati.se kan du betala med kort.
Kortbetalningen sker via CertiTrade och enligt bankstandard med 3d secure, SSL-teknik och 128-bitars kryptering. Inga kortuppgifter sparas hos
Kabati.se.

Leveransvillkor

När du handlar på Kabati.se ingår alltid moms i det angivna priset.
Jag gör alltid mitt bästa för att du ska få hem dina varor så snabbt som möjligt, just nu kan dock leveranstiden bli något förlängd. Från och med 1 januari 2014 levereras din beställning inom 1-5 dagar.
Kabati tillämpar en fast fraktkostnad på 25 kronor, men alla order över 499 kr skickas fraktfritt.

Jag skickar skickar alla leveranser med Posten och du får ett sms när ditt paket finns att hämta hos ditt ombud, om paketet är för stort för att lämna i brevlådan. Tänk på att du alltid skall kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av varorna. Endast personen med namnet på paketet får hämta ut det hos ombudet. 

 

Önskar du leverans utanför Sverige? Kontakta mig per mail eller telefon för prisuppgift.

I de fall du väljer att inte lösa ut ditt paket debiteras du en hanteringsavgift på 299 kronor.

Du kan även välja att hämta dina varor på kontoret i Danderyd, välj då Hämta själv som fraktalternativ. Efter att du har lagt din beställning packar jag dina varor och förbereder för avhämtning. Jag skickar ett e-post/sms till dig när varorna är framtagna och finns redo att hämtas.
Vid hämtning av varorna skall du, eller ditt bud, alltid kunna visa upp legitimation samt ordernummer.

Transportskada

Om en transportskada har uppstått har du ansvar att inom skälig tid göra en anmälan om skadan till mig. Om paketet är skadat ska du anmäla det direkt på utlämningsstället. Om du upptäcker en skada först efter det att du har öppnat paketet så kontakta mig på e-post: kundservice@kabati.se innan du skickar tillbaka varan.

Vänligen ta bilder på transportskadan och bifoga dem i e-posten.

 

Ångerrätt

Hos Kabati har du alltid 14 dagars ångerrätt. Du skall returnera produkten i oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Vid ångrat köp står du som köpare för returportot.
Om du vill returnera något, skickar du tillbaka det till adressen nedan, i originalförpackning och oanvänt. Bifoga kvitto eller ditt ordernummer.

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. I de fall du väljer att inte lösa ut dina varor debiteras du en hanteringsavgift på 299 kronor.

 

Garanti och reklamationsrätt

Kabati följer konsumentköplagen vid eventuella reklamationer (www.konsumentverket.se). Vid reklamation skall du först kontakta mig på Kabati innan du sänder varan i retur. Du når mig på kundservice@kabati.se.

Tänk också på att spara kvitto på försändelsen vid retur.

Varan sänds till:
Kabati AB
Slagrutevägen 8
182 34 DANDERYD

Produktgarantin täcker endast ursprungliga fel, d.v.s. fabrikationsfel som fanns på produkten vid leverans. Fabrikationsfel skall konstateras av Kabati, varpå du som kund får en fri reparation alternativt en ny produkt. Produktgarantin gäller inte då vi inte kan hitta något fel på produkten eller då du har orsakat skadan själv. Produktgarantin gäller inte handhavandefel, felinställd produkt eller fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten.

Faktura eller kvittens gäller som garantibevis. Förvara dokumentet varsamt eftersom du behöver visa upp det om du behöver utnyttja garantirätten.

 

Personuppgifter

Jag behandlar alltid dina personliga upplysningar med största respekt. När du registrerar dig och genomför en beställning godkänner du att jag lagrar dina uppgifter, och använder dem för att ge dig bästa service. Jag behåller dina uppgifter tills jag hör annat från dig, du kan alltid kontakta mig om du inte längre vill få information från Kabati. Du meddelar mig det genom att skicka ett mail på info@kabati.se.

Jag garanterar i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204) att jag inte vidarebefordrar dina personuppgifter till tredje part eller andra verksamheter.
Jag behandlar dina personuppgifter enligt de bestämmelser och den lagstiftning som finns.

Kortuppgifter hanteras av CertiTrade. Du har alltid rätt att delges den information som finns lagrad om dig, samt att få den raderad om den är felaktig eller irrelevant. Om det är aktuellt kontaktar du kundservice på kundservice@kabati.se.

 

Support och tillgänglighet

Jag svarar på frågor som rör köp/beställning inom 48 timmar på vardagar (gäller endast kontakt via e-mail). Kabati finns också på Facebook där du kan ställa frågor av generell karaktär.
 

Övrigt

Kabati reserverar sig för eventuella skrivfel på denna webbsida, slutförsäljning av produkter samt förseningar hos leverantörer. 
Tänk på att färger inte kan återges exakt, då det skiljer en del beroende på bildskärm och upplösning. 

Alla bilder på www.kabati.se tillhör mig och/eller mina leverantörer. 

Du måste vara minst 18 år för att genomföra ett köp på www.kabati.se.

Om du har synpunkter på något i webbutiken, eposta mig gärna på info@kabati.se.

Vid retur/byte/reklamation skall varan/varorna skickas till:
Kabati AB
Slagrutevägen 8
182 34 DANDERYD